Duminica, 23 ianuarie, Televiziunea Romana continua in tromba campania "Zambet pentru Asia, dedicand intreaga zi strangerii de fonduri destinate persoanelor sinistrate in urma cutremurului de la sfarsitul anului 2004. Vedete si personalitati autohtone de prima mana vor participa la cele doua show-uri de amploare ce se vor desfasura la Sala Palatului si la Sala Radio.

Romanii din intreaga tara, dar si cei din afara granitelor tarii sunt invitati la un exercitiu de generozitate. Televiziunea Romana va avea o transmisie-maraton, de 12 ore, in care vor fi implicate toate cele patru studiouri teritoriale: Iasi, Cluj, Timisoara, Craiova.

Telespectatorii sunt invitati sa participe la teledon si sa doneze sume de bani in conturile UNICEF sau apeland numerele de telefon puse la dispozitie de companiile de telefonie mobila. Programul TVR 1 de duminica va fi unul cu totul special: transmisiuni directe din studioul stirilor, legaturi permanente cu cele patru studiouri ale TVR (TVR Iasi, TVR Craiova, TVR Timisoara, TVR Cluj), editii speciale ale Jurnalului TVR, un spectacol transmis in direct de la Sala Palatului, editia speciala a emisiunii Danutz SRL.

Andreea Marin si Mihai Constantin, in rolul de gazde

Andreea Marin si Mihai Constantin vor fi gazdele spectacolului "Zambet pentru Asia", ce se va desfasura la Sala Palatului. In direct pe TVR 1 si TVR International, de la ora 17.00, ii veti vedea pe: Dida Dragan, Nico, Angela Similea, Nicola, Mariana Nicolesco, Marcel Pavel, Ducu Bertzi, Nicolae Voiculet, trupele Proconsul, Marius Mihalache, Sarmalele Reci si grupul Allegretto care vor canta pentru a aduce un zambet pentru Asia.

De la ora 20.00 e randul postului TVR 2 sa preia stafeta. TVR 2 va transmite in direct de la Sala Radio spectacolul "Zambet pentru Asia", spectacol de solidaritate a artistilor romani cu victimele catastrofei din Asia de Sud-Est. Participa nume de marca precum: Felicia Filip, Maia Morgenstern, Angela Similea, Valentin Gheorghiu, Marcel Iures, Gheorghe Dinica, Tudor Gheorghe, Dinu Iancu Salajan, Cristina Anghelescu, Mihai Spiridon. Spectacolul de la TVR 2 va fi transmis inregistrat si pe TVR International de la ora 0.15.

Dupa cum se stie, Televiziunea Romana a lansat la 7 ianuarie - pe toate cele patru statii ale sale, campania "Zambet pentru Asia" - o campanie pentru colectare de fonduri destinate persoanelor sinistrate, in urma cutremurului din Asia. Campania este realizata de catre TVR impreuna cu UNICEF si TVR Media si se deruleaza timp de o luna, in perioada 7 ianuarie - 10 februarie 2005. Tot in cadrul acestei campanii, TVR a lansat spre vanzare, prin TVR Media, un produs de televiziune - DVD-ul "Thailanda, Academia de Turism", realizat de Andreea Marin si Calin Vrabie.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.