Piata muzicala autohtona se va imbogati cu noua trupa rock care se anunta a fi una dintre cele mai promitatoare debuturi artistice.
Este vorba de formatia Raza, a carei solista nu este nimeni alta decat fosta componenta a trupei Ho-ra, Elena Vasile. Dupa ce ani buni a cantat genul etno, iata ca interpreta a hotarat sa schimbe macazul intr-o zona care considera ca o defineste cel mai bine. Ceilalti membri ai grupului, sunt instrumentisti cu state vechi in muzica romaneasca: George Patranoiu - chitara (a cantat in: Metrock, The Order, Schimbul 3, Krypton, Act, Illegal Operation,Taxi), Ovidiu Condrea - tobe (A.G. Weinberger, Harry Tavitian, Nightloosers), Vlady Sateanu - bass (Thamyras, Jazztoday, Accident, Hotel FM) si Dan Ionescu - chitara (a cantat in Metrock). "Raza se vrea a fi o trupa in care toti membrii au drepturi si indatoriri absolut egale, o trupa creata dupa un model vechi, poate desuet, bazat pe prietenie si afinitati reciproce.

Nu exista un producator care sa ne fi adunat de ici de colo. Povestea a inceput la o bere si continua cu bere, suntem entuziasti si increzatori si incercam sa nu facem compromisuri. Venim din zone diferite ale muzicii, dar avem un punct comun, dorinta de a ne regasi intr-un proiect care sa ne reprezinte", a declarat Elena.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.