Dupa doi ani de relatie, Andreea Balan s-a despartit de logodnicul ei, Teo Pacurar, cu care urma sa se casatoreasca anul acesta.

Se pare ca amintirea marii iubiri de altadata s-a stins destul de repede, din moment ce Andreea si-a facut recent aparitia in public la bratul lui Keo, elvetianul de origine romana, nascut pe plaiuri mioritice si crescut la Geneva. El s-a intors in Romania toamna trecuta si a devenit celebru cu piesa "Azi vii, maine pleci".

Cantareata s-a afisat la sfarsitul saptamanii trecute in Kristal Club cu Keo, la petrecerea organizata de Miko Beauty Center cu ocazia implinirii a sase ani. Cei doi au venit impreuna aproape de miezul noptii, au stat initial la bar, unde si-au comandat ceva de baut si nu au ezitat sa se sarute. Pentru ca erau prea expusi, Andreea si Keo au cerut o masa mai retrasa, unde au continuat sa stea imbratisati si sa se sarute cu pasiune. Au plecat dupa cateva ore asa cum au venit, adica impreuna.

De cand s-a hotarat sa ia viata in piept si sa traiasca pe cont propriu, plecand din casa parinteasca de la Ploiesti, Andreea Balan a devenit independenta. Cantareata a fost ceruta anul trecut in casatorie de Teo Pacurar, iubitul ei de atunci, alaturi de care a locuit doi ani in apartamentul pe care-l are in Capitala. Cantareata nu a dorit la vremea respectiva sa vorbeasca prea mult despre o eventuala casatorie. Despre cei doi s-a stiut ca nu sunt numai parteneri in viata personala, ci s-au lansat impreuna si in afaceri, ei detinand o firma de productie si management artistic, "Ante Media Center", ce i-a realizat cantaretei videoclipul piesei "Evadez". Pe langa faptul ca Teo s-a implicat in regia clipului, tot el a fost cel care i-a compus Andreei si cateva melodii de pe albumul "Asa sunt eu".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.