Andreea se inclina... vinovat
Viata Andreei Marin este una plina de surprize. In general, presa mondena i-a surprins Zanei toate evenimentele importante, unele placute, altele mai putin. Paparazzii "CIAO" au surprins-o de data aceasta intr-o ipostaza deloc flatanta pentru ... vedeta Andreea Marin. Ea s-a intalnit, zilele trecute, in curtea unui restaurant din Capitala cu Luminita si Gica Popescu. Felul in care o saluta sotia lui Stefan Banica Jr. pe sotia fostului fotbalist da nastere la multe interpretari. Ar putea fi vorba despre un respect dus la extrem sau despre constiinta mult prea incarcata a Andreei Marin. Cu ceva timp in urma carcotasii vorbeau despre o idila infiripata intre Gica Popescu si vedeta televiziunii publice.

Daca este adevarat, atunci faptul ca Andreea se apleaca la 90 de grade pentru a-i strange mana Luminitei Popescu, poate fi interpretat ca o modalitate proprie de a-si cere scuze pentru gestul neortodox din trecut. "Gest" in care era inclus si Gica Popescu.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.