De la Stirile PRO TV am aflat ca unor cintareti (celebri pe vremea lui Ceausescu si unsi cavaleri, pe final de mandat, de fostul presedinte al Romaniei Ion Iliescu) tocmai le-au fost decernate titlurile cu pricina, in cadrul unei festivitati organizate recent de Ministerul Culturii. Cum unul dintre ei era insusi cantautorul Victor Socaciu, am avut ocazia sa aud si parerea sotiei sale, Marina Almasan, de la TVR, vizavi de acest eveniment pozitiv survenit pe neasteptate in existenta partenerului ei de viata si, uneori, chiar de munca. Care parere a sunat cam asa: "Cavaler a fost si cind mi-a facut mie curte. Asa m-a cucerit!". Aha, vasazica Marina Almasan se potriveste la gusturi cu Ion Iliescu. Ciudata e viata asta, ciudata e si lumea in care traim. Singura speranta care-mi ramine e ca, totusi, intre madam Almasan si domnul Iliescu exista macar o diferenta. Mai clar, nadajduiesc ca, spre deosebire de Marina, Iliescu nu are acasa mai mult de o masina de spalat, mai mult de un mixer si mai mult de un filtru de cafea.

A venit primavara, asa ca o sa vorbim un pic despre Jiji Becali. Pe care, la stirile PRO TV, l-am auzit spunind o chestie geniala vizavi de procesul cu Oana Pellea, nascut din confuzia pe care Jijel a facut-o intre Mihai Viteazul, Amza si el insusi. Vasazica, omul s-a exprimat asa: "Ar trebui sa fie mare onoare pentru Oana Pellea, chiar daca ar fi fost sa fi folosit imaginea tatalui ei, pentru ca eu sint Gigi Becali!". Mie mi-a placut foarte mult aceasta declaratie, de aceea as vrea sa-i transmit lui Jiji urmatoarele: Dom’ Jiji, eu zic sa va linistiti. Sint absolut convinsa ca Oana Pellea e mindra de faptul ca marele Jiji a folosit imaginea lui Amza Pellea, doar ca, smechera ca orice femeie, nu vrea sa v-o arate. Dom’ Jiji, eu cred sincer ca Oana Pellea n-ar fi fost mai mindra nici daca Mickey Mouse sau Donald Duck, doi alti mari razboinici ai luminii, ar fi folosit imaginea cu pricina.

Dupa Marina Almasan si Ion Iliescu, numai o gura de Heaven ne mai poate salva de la disolutie. Sa vizionam impreuna un videoclip al trupei cu pricina (mai exact videoclipul piesei "Du-ma pe o stea") si - de ce nu? - sa-i aprofundam oleaca versurile. As vrea sa remarc, pentru inceput, rima deosebita dintre "Te iubesc si atunci cind dormi" si "Te iubesc enorm". Apoi, m-as opri la corul de baieti care face "o-o-o-o" si la versul "alunec pe o raza, iti fur dragostea", cintat intr-o nava spatiala pe care scrie baban "Heaven". Desigur, fetele poarta in acest videoclip costume spatiale din musama neagra-argintie, dotate cu niste decolteuri in care poti s-arunci linistit seminte. In fine, desi stiu sigur ca o sa va enervati ca va iau videoclipul de la gura, ma opresc aici, nu inainte de a concluziona: frate, daca asa arata raiul, nu-nteleg de ce vrea toata lumea sa ajunga acolo!


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.