Cornel Pasat si baietii lui au oferit doamnelor, cu ocazia zilei de 8 Martie, un show erotic numit de protagonisti arta.
"Storm of feelings" (Furtuna de sentimente) a fost mai mult o furtuna de senzatii. Dansatorii au aruncat hainele de pe ei si s-au dezlantuit atragand dupa sine isteria admiratoarelor. Spectacolul a avut loc la Sala Palatului, iar atmosfera a devenit incendiara imediat ce Flamingo Boys au inceput sa renunte la haine.

Liderul trupei, Cornelius Pasat, sustine ca prin aceasta reprezentatie a adus pe scena un nou concept al artei erotice. Invitat special a fost Andre, un mulatru senzual din New York, care a condimentat putin seara sarbatoritelor oferind un numar de exceptie asa cum face la petrecerile private din America. Printre fanele dezlantuite s-au numarat Oana Roman, Pop's, fetele de la Trident si printesa Brianna Caradgea.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.