Bruneta o "terorizeaza" pe colega sa de trupa si la filmarile unui sitcom produs de Antena 1

Dupa plecarea Irinei Nicolae la sfarsitul anului trecut, locul de lider in trupa A.S.I.A. a fost revendicat de cea mai veche membra, Sorana.

Profitand de statutul sau de veterana, bruneta a preluat conducerea, erijandu-se cu orice ocazie in purtator de cuvant al formatiei si avand grija sa fie tot timpul cu un pas in fata colegelor sale. Dintre toate fetele din trupa, cea mai oropsita de "tirania" Soranei este Diana Crisan, alias Alina. Bruneta isi sicaneaza colega in permanenta, inclusiv la filmarile sitcomului produs de Antena 1, unde amandoua au fost distribuite. Se pare ca pe platourile de filmare, Alina este "victima" preferata a Soranei, care are grija sa o taxeze in diverse feluri de cate ori prinde prilejul: isi face loc la machiaj inaintea ei de fiecare data si intervine intotdeauna cand blonda are ceva de spus, de obicei pentru a o contrazice.

Invidioasa pe sanii naturali

Surse din anturajul cantaretelor afirma ca la originea atitudinii despotice a Soranei fata de Alina ar sta invidia. Este bine stiut faptul ca Alina are cea mai buna voce din trupa, la calitatile vocale adaugandu-se si niste atribute fizice de invidiat. Alina este posesoarea unora dintre cei mai voluptuosi sani din show-bizz-ul autohton, insa, spre deosebire de Sorana, ea nu prea poarta decolteuri si refuza sa discute pe tema acestui subiect in emisiunile televizate, fiind foarte timida. Potrivit unor surse neoficiale, una dintre iesirile Soranei impotriva Alinei s-a consumat in urma cu cateva saptamani, dupa ce au participat la matinalul de la National TV. Motivul a fost atentia exagerata pe care i-au acordat-o Alinei moderatorii Razvan si Dani in detrimentul sau, pe criteriul ca blonda este suta la suta naturala spre deosbire de Sorana care are implanturi cu silicon.

Vedetism cu rochie rosie

La petrecerea data in cinstea implinirii a 7 ani de existenta a trupei A.S.I.A., Sorana a tinut de asemenea sa se impuna, de aceasta data in fata tuturor colegelor sale. In timp ce Ianna, Anca si Alina au fost imbracate casual, bruneta a facut o demonstratie de vedetism intr-o rochie rosie de seara semnata Catalin Botezatu.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.