Asa cum si-a obisnuit telespectatorii, Acasa TV va difuza duminica, 12 martie, de la ora 15.15 un alt material cu o vedeta latino.
De data aceasta este vorba despre Natalia Oreiro care va povesti lucruri inedite legate de turneul de promovare al albumului "Turmalina". Diva argentiniana va povesti cum a fost perioada in care a plecat de acasa, hotarata sa intre in domeniul artistic si pasii pe care i-a facut pentru a atinge succesul. Nici viata personala nu va ramane un subiect neatins, caci Nati va vorbi si despre momentul in care s-a casatorit cu starul rock Ricardo Mollo, pe o plaja din Brazilia.

Asadar, dupa-amiaza acestei duminici va fi dedicata Nataliei Oreiro care va povesti si despre filmul artistic "Cleopatra", film pentru care vedeta s-a tuns atat de scurt, incat seamana cu un baiat: "Imi place sa-mi schimb look-ul. Din acest motiv am ales sa fiu actrita, ca sa interpretez mai multe vieti in a mea", marturiseste Natalia Oreiro.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.