Desi arata mai bine ca niciodata, actrita din „Basic Instinct“ implineste astazi 48 de ani.
Si este plina de vitalitate, daca a ales sa-si sarbatoreasca ziua calatorind in Orientul Mijlociu in scopuri umanitare. Aflata in Israel, la invitatia Centrului Pacii, al carui fondator este fostul ministru de Externe israelian, Shimon Peres, actrita este decisa ca, in locul petrecerilor extravagante, sa organizeze un bal destinat strangerii de fonduri pentru finantarea programelor de sanatate si educationale dedicate copiilor israelieni si palestinieni. Ieri, actrita s-a aflat pe teren, unde a jucat tenis cu copiii de la Centrul de Tenis Jaffa, din Tel Aviv.

Stie ca nu este prima femeie care se implica in asemenea campanii, insa Stone are un obiectiv mult mai inalt: sa aduca pacea in Orientul Mijociu. Actrita are propria arma: nu un spargator de gheata ca in filmul care i-a adus o nominalizare la Globul de Aur, ci un sarut pe care il va da "oricui este in stare sa puna capat acestui macel".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.