Pe Antena 1, Dan Negru a moderat de curind emisiunea "Zodia fluturelui". N-am inteles daca e o emisiune proaspat introdusa in grila sau a fost o editie special amenajata pentru promovarea Euforia Lifestyle TV, o noua televiziune din trustul lui Dan Voiculescu, dotata cu un fluture pe post de sigla, dar, de fapt, nici nu prea conteaza asta. Mai bine sa va zic de emisiune, care s-a desfasurat in jurul unor vedete feminine din categoria Daciana Sirbu, Alessandra Stoicescu, Corina Danila, Laura Badea, Irina Schrotter si Andreea Marin. Si parca nu m-as referi nici la prestatia divelor mai sus enumerate, ci mai degraba la aceea a actritei Adriana Trandafir, angajata de Antena 1 sa joace rolul de tiganca prin tot felul de emisiuni. Care Adriana Trandafir a aparut, la un moment dat, cu fustele fluturind, linga Dan Negru, s-a interesat de Pepe al ei ("frumosul si chiparosul"), in lipsa de Pepe l-a pupat pe gura pe Negru, dupa care a facut urmatoarea gluma: "Ma, imi place da baiatul asta ca prezinta emisiuni naspa da tot". Va dati seama, am ramas cu gura cascata cind am auzit asa ceva. Si la fel cred c-au ramas si domnii Dan Voiculescu si Adrian Sirbu, unul de nervi si celalalt de bucurie. Ma gindesc ca Adriana Trandafir se afla si acum in fata unei comisii de anchetatori care, in frunte cu presedintele ei, Mircea Badea, incearca sa afle de la vinovata cum s-a ajuns la nefericita gluma mai sus mentionata. Timp in care, logic, o alta echipa, condusa tot de Badea, dar de data asta de la distanta, ii monitorizeaza domiciliul in scopul de a elimina ofertele de serviciu sosite zilnic din partea PRO TV, in cutia postala.

Impresia mea e ca redactiile de stiri au fost, saptamina asta, usor bulversate. Cei de la PRO TV, de exemplu, si-au trimis un corespondent sa transmita de pe un vapor care, in conditii meteorologice foarte nasoale, plecase sa aduca alt vapor in port. Si transmitea, saracul, de pe punte, cu o fata chinuita de ziceai ca mai are un pic si face bildibic in valurile care se infoiau in spatele lui. Cei de la Antena 1 au avut alte probleme. Au bagat, intr-o zi, in Observatorul de la ora 16.00, prezentat de familia Zaharescu - Berecleanu, de doua ori aceeasi stire, referitoare la camerele video care vor fi montate in intersectiile Bucurestiului, ca sa monitorizeze prostioarele pe care le fac soferii cind se simt nesupravegheati. Si nici asta n-ar fi fost asa grav, daca intre prima si a doua difuzare a stirii n-ar fi scapat si o fraza legata de Nastase si de recent esuata perchezitie din strada Zambaccian. Ce ma intreb: oare intre bilbiiala celor de la Antena si sacrificiul reporterului de la PRO TV o fi fost vreo legatura? Adica, nu cumva cei de la Antena or fi bulibasit Observatorul din cauza invidiei si a regretului ca au uitat sa-l bage si ei pe Adelin Petrisor un pic in valuri?


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.