La Targul de Barbati, actorul a fost adjudecat cu 41 milioane lei, pentru "alura sa de barbat bine"

Cea de a VII-a editie a "Targului Anual de Barbati" i-a avut ca vedete pe politicieni.

Sustinuti de colegele de partid, care au bagat adanc mana in buzunare, deputatii Cristian Adomnitei (PNL), Cosmin Popp (PD) si Nicolae Banicioiu (PSD) au reusit sa adune 144 de milioane de lei, spre deosebire de artistii si vedetele de televiziune care impreuna de-abia au adunat putin peste 130 de milioane. Dintre reprezentantii show-bizz-ului cel mai bine s-a vandut Ioan Isaiu, protagonistul telenovelei "Secretul Mariei".

Acesta a fost adjudecat contra sumei de 41 de milioane de lei de fosta gimnasta Irina Deleanu, care nici macar nu stia ca acesta este vedeta.

"Am fost impresionata de alura lui de barbat bine", a spus bruneta. Cei mai slab cotati au fost Augustin Viziru, actorul din "Lacrimi de iubire", si prezentatorul Dani Otil de la National TV, cei doi fiind adjudecati la pachet pentru 10 milioane lei de catre Rita Muresan.

Zoli de la Sistem a reusit sa adune 23 de milioane de la Miki si Geta Voinea, insa in afara licitatiei.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.