Oana Zavoranu si Pepe alcatuiesc de ceva vreme unul din cele mai frumoase cupluri ale lumii mondene autohtone care asteapta deja nunta lor. Primul pas a fost facut: in vacanta petrecuta in Dubai, de unde s-au intors acum cateva zile, Pepe a cerut-o in casatorie. De cand s-au indragostit, Oana Zavoranu si Pepe s-au aflat continuu in atentia presei mondene. Cei doi si-au declarat deschis dragostea unul fata de celalalt, asa ca logodna lor parea doar o chestiune de timp. insa se pare ca atat Oana, cat si Pepe nu par interesati de acest aspect, ei dorind sa faca direct nunta, fara o logodna in prealabil.

Vedeta postului de televiziune Acasa a fost recent alaturi de iubitul ei intr-o vacanta in Dubai. La intoarcere, cei doi ne-au dezvaluit faptul ca au pus la cale o nunta. "Nu ne-am logodit si nici nu vom face acest lucru, ne-a spus Oana Zavoranu. stiu ca pentru asta trebuie sa mergi la preot cu verighete, iar ideea nu imi surade nici mie, nici lui Pepe. Noi nu suntem facuti pentru aceste traditii, care mie mi se par demodate! Noi suntem prea zgubilitici pentru asa ceva. Asa ca ne vom casatori direct! Dar vrem sa savuram momentul si tinem sa pregatim nunta ca la carte! Am vorbit cu Pepe pe tema casatoriei in vacanta noastra in Dubai si m-a cerut de nevasta. Evident, raspunsul a fost afirmativ! Deocamdata insa, eu sunt ocupata cu filmarile la "Numai iubirea", iar in momentul in care imi pot lua liber ne casatorim!"


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.