Fosta logodnica a fotbalistului de la AS Roma a trimis-o pe Ioana Pavelescu in vila lui Chivu din Bucuresti
Maria Marinescu si-a invitat mama, actrita, Ioana Pavelescu, la un solar in Dorobanti. Pana aici nimic neobisnuit. Insa paparazzii CIAO au mers pe urmele celor doua doamne si le-au surprins, dupa ce au parasit salonul respectiv, mergand acasa la Cristi Chivu. Misterul acestei vizite nu poate fi elucidat, deoarece proprietarul casei, fotbalistul de la AS Roma, nu se afla in tara. In afara de asta, in vila lui Chivu nu a intrat fosta sa logodnica, Maria, ci mama acesteia.

Situatia a devenit si mai ciudata in momentul in care Maria i-a dat ceva mamei sale, inainte ca aceasta sa urce in apartamentul lui Chivu. Ce a lasat sau ce a luat din locuinta fotbalistului Ioana Pavelescu? Sa fie vorba de o vrajitorie? Carcotasii povesteau despre deprinderile Mariei Marinescu de a vizita diverse vrajitoare. Oare apeleaza Maria la vraji pentru a reveni in viata unuia dintre cei mai ravniti burlaci, Cristi Chivu?


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.