La o luna dupa ce s-a impacat cu fostul ei iubit, Andrei Iosif, Sorana de la A.S.I.A. a acceptat cererea acestuia in casatorie, dupa cum spun apropiatii cantaretei.

In urma cu circa trei saptamani, bruneta a petrecut cateva zile in compania acestuia, la Chisinau, unde el are afaceri.

Pe 13 februarie, Sorana, veterana trupei A.S.I.A. a implinit 23 de ani, ocazie cu care a acceptat invitatia iubitului ei, Andrei Iosif, de a petrece impreuna cateva zile la Chisinau. Acolo, Sorana a avut parte de o petrecere surpriza, prin care cei doi au sarbatorit o luna de la impacare, ziua ei de nastere si sarbatoarea indragostitilor. Cel mai frumos cadou a fost insa un inel de logodna, primit de la iubitul ei. La intoarcerea in tara, Sorana purta bijuteria pe mana stanga si a povestit catorva prietene ca este foarte fericita si ca a acceptat cererea in casatorie a lui Andrei. Ba mai mult, se pare ca bruneta a ramas insarcinata, ea pregatindu-se sa devina mama la sfarsitul acestui an.

Contactata telefonic de reporterii ziarului Libertatea, bruneta trupei A.S.I.A. a refuzat orice comentariu cu privire la logodna si la sarcina, spunand ca nu mai vrea sa discute despre viata personala.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.