“Azi vii, maine pleci”, single-ul de debut al lui Keo, a surprins in mod placut atat publicul, cat si specialistii de muzica din Roamania.
Drept urmare, cantaretul a obtinut 2 nominalizari la Galele Radio Romania: cel mai bun debut al anului si cea mai buna voce. In cadrul Galei care se va desfasura la Sala Radio, de la ora 18.00, Keo se va afla pe scena alaturi de nume mari ale muzicii romanesti, pentru a interpreta hitul "Azi vii, maine pleci". Toate acestea vin dupa ce, pe 1 martie, in cadrul Galei Premiilor VIP, Keo a fost declarat "surpriza lunii".

El a fost foarte emotionat cand a primit premiul de la maestrul Temistocle Popa, care este nimeni altul decat nasul artistului. Keo a castigat acest premiu datorita performantei de a fi aparut in revista franceza "Paris Match": o pagina intreaga dedicata activitatii muzicale a artistului roman. Legatura lui Keo cu Franta nu se opreste insa aici deoarece albumul sau de debut, "Fara aripi", a fost masterizat la Paris.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.