Asa cum ne-a obisnuit in fiecare an, festivitatea de decernare a premiilor Oscar este marcata si de eleganta starurilor de cinema ce au pasit pe "covorul rosu" din fata Teatrului Kodak. Cea de-a 78-a editie a avut totusi un numitor comun: eleganta, tema intregii Gale fiind, in opinia specialistilor, "intoarcerea la stralucirea de altadata".

Deosebit de admirata a fost Keira Knightley, nominalizata la aceeasi categorie ca Charlize Theron, pentru rolul din "Pride & Prejudice". Actrita a ales o rochie creata de Vera Wang, dar piesa ei de rezistenta a fost fara indoiala colierul marca Bvlgari, evaluat de specialisti la 2 milioane de dolari.

Naomi Watts, vedeta din "King Kong", a fost una din cele mai apreciate prezente pe "covorul rosu", ea purtand cu gratie o rochie aurie, cu tenta romantica, marca Givenchy.

Au mai defilat pe covorul rosu al Oscarurilor, Salma Hayek, intr-o creatie Versace si Jennifer Lopez, care a optat pentru o creatie vestimentara in stil grecesc, "asezonata" cu diamante.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.