Piesa vestimentara dezvaluie o mare parte din trupul deja celebru al Mamei Natura

Roxana Ionescu si logodnicul ei, Laurentiu, au stabilit, in sfarsit, detaliile legate de nunta.

Luna aleasa este iunie, localul se numeste McMoni's, nasi le vor fi cei mai buni prieteni, iar rochia de mireasa va fi de senzatie. Voluptuoasa blonda va pasi in fata altarului imbracata cat se poate de sexy. Creatoarea de moda Oana Mizil a conceput-o exact in stilul care a consacrat-o pe Roxana - extrem de provocator. Viitoarea mireasa refuza, din superstitie, sa dezvaluie detalii despre rochie. Se pare, totusi, ca aceasta va fi alba si va avea o croiala clasica, imbinata cu multa transparenta. Evident, celebrul decolteu generos nu va lipsi. Dar nici trena. Piesa realizata la comanda costa 2.500 de euro, bani pe care blonda i-a primit de la iubitul ei de Martisor.

Roxana si Laurentiu se iubesc de doi ani, iar de Sarbatori au decis ca a venit momentul sa-si uneasca destinele. Episodul s-a petrecut langa pomul de Craciun, care ascundea printre crengile sale inelul de logodna.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.