Daniela Gyorfi vrea cu orice pret buze mai voluminoase.

Serul fiziologic nu si-a facut efectul, astfel ca Daniela a facut o noua programare. Dupa injectarea cu ser fiziologic, gura sa a revenit la forma initiala mult mai repede decat s-ar fi asteptat.

Inainte de a apela la o varianta radicala, cum ar fi implanturile, cantareata a incercat noul look injectandu-si, fara sa exagereze, ser fiziologic, o metoda populara prin faptul ca este temporara. Cu toate acestea, interventia nu a multumit-o de fel pe colega de scena, nunti si botezuri a manelistului Liviu Mititelu. Buzele i s-au "desumflat" chiar cand incepuse sa se simta bine cu ele.

Se teme de implant

Daniela se afla la a doua experienta de acest gen. Cert este ca, in urma cu o luna, cantareata si-a marit volumul buzelor injectandu-si ser fiziologic. O astfel de interventie costa in jur de 200 de euro, iar rezultatul se mentine mai multe luni. In cazul ei, insa, a inceput sa dispara dupa doua saptamani, lucru care a nemultumit-o profund, mai ales ca nici nu a apucat sa debuteze cu noul proiect muzical. Si pentru ca s-a obisnuit cu forma "imbunatatita" a gurii sale, Gy?rfi si-a facut o alta programare la estetician, pentru a discuta o varianta mai de durata. Ea nu exclude implantul, dar se teme de operatie, asa ca este foarte posibil sa ramana la serul fiziologic. Ciudata alegere, daca se ia in calcul faptul ca este campioana la numarul de modificari aduse bustului.

Chiar vara trecuta, cantareata si-a schimbat siliconul din sani, optand pentru o masura mai mica.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.