Cantareata s-a dezbracat pentru un pictorial "High Life"

Senzuala, incitanta si de o sinceritate dezarmanta. Cu aceste atuuri Andreea Antonescu, pe numele de scena AndreEa, s-a confesat revistei "High Life", intr-un interviu inedit. Fara inhibitii, pastrandu-si totusi o urma de mister, cantareata ofera o imagine soc pentru cei slabi de inger.

Revenita pe scena dupa doi ani de absenta, AndreEa a facut pentru prima data dezvaluiri, care mai de care mai interesante. Desi are un iubit, blonda a fost de acord sa marturiseasca "High Life" care sunt zonele sale erogene, respectiv sanii, buzele si abdomenul. Si cum operatiile estetice sunt la moda, (rar sa fi scapat vreo vedeta de o astfel de interventie!) cantareata a tinut mortis sa sublinieze faptul ca are doar buzele "facute", adica injectate cu toxina botulinica, in rest, totul ii apartine.

Va colabora cu trupa Class

Daca in respectivul pictorial a lasat foarte mult la vedere, in ceea ce priveste cariera muzicala, AndreEa este putin mai secretoasa. In afara faptului ca va colabora cu trupa Class pentru urmatorul ei album ce va aparea pe piata la inceputul acestei veri, cantareata nu a facut alte dezvaluiri.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.