Banuiesc ca stiti de existenta emisiunii "Zau, Adriana face show!" de pe Alfa TV, emisiune care-o detine la pupitrul de prezentare pe neuitata Adriana Bahmuteanu, regina a divorturilor in direct si campioana internationala la incasarea loviturilor de plici. Pe linga ca vreau sa propun niste nume pentru viitoarele emisiuni pe care le va face Bahmuteanu la Alfa TV sau unde o sa vrea ea sa le faca, o sa va povestesc putin si ce s-a intimplat la "Zau, Adriana face show!", acum citeva zile. Cu ce doriti sa-ncep? Cu titlurile? Bine, fie, fiti atenti aici ce sugestii am: "Tato, sa birfim, bre, natafleato!", "Fa, situatia-i maro!", "Fato, fato, iar ne-am luat-o!" si, bineinteles, "Fai, so pe ei ca-i derbedei". Bun, acum sa va povestesc cum era imbracat in actuala emisiune a Adrianei un cetatean care e stilist si raspunde la numele de Marian Dirta. Sa ne organizam si sa o luam, gospodareste, de sus in jos: basma aurie cu negru, care-i acoperea sprincenele, o pereche de ochelari galbiori, par blond si lung, cioc blond, camasa din satin negru, jacheta cu pieptul din blana artificiala si minecile din ciorap gri (tricot, na!), blugi si ciocate. In caz ca sinteti curiosi sa aflati si ce spunea acest domn, am retinut atit citeva expresii care v-ar putea interesa, cit si vreo doua fraze: "Poti sa-l aborzi", "Acele culori multicolore", "Doamnele sa se imbrace in functie de societatea din care face parte" si "Stilul meu e in asa fel incit, daca ma vede cineva, o data, pe strada, nu mai poate sa ma uite". Foarte tare Bahmuteanu, foarte tari si invitatii ei. Eu as propune, de exemplu, ca stilistul asta, Dirta, s-o-mbrace si pe ea in stilul lui unic. Si ma gindesc, in primul rind, la niste rochii din blana artificiala, dar genul foarte sobru, care, daca se poate, sa-i acopere nu numai decolteul, ci si moaca, in vederea evitarii pe viitor a semnelor pe care obisnuieste sa le mai lase pliciul.

Sa ne relaxam un pic vorbind despre una dintre telenovelele romanesti, in curs de derulare pe postul Acasa TV. Spun "sa ne relaxam" pentru ca, in telenovele, viata e frumoasa si roz, binele invinge raul, iar limbajul te imbie la reverie, la bucurie si la o viziune pozitiva asupra lucrurilor. Iata, de pilda, un schimb de replici in care, bineinteles, a fost implicata si Oana Zavoranu, careia Papadopol i-a spus: "Vezi ca esti putin cam timpita", determinind-o sa replice prompt: "Vezi ca esti un pic cam tupeist!". Eu zic ca e bine si normal, si frumos, si romantic si nu m-as mira ca pasiunea sa creasca atit de tare in telenovela asta incit ori sa se impuna dublarea cu bip-uri, ori sa se decida difuzarea ei dupa ora 12.00 noaptea, cu patratel rosu.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.