Cantaretul a avut de ales: testul de paternitate si un scandal in presa sau asumarea responsabilitatii
Idila dintre Adrian Enache si Iuliana Marciuc ar putea fi subiectul unei telenovele de succes. Este cunoscut faptul ca artistul i-a promis, cu multi ani in urma, iubitei lui, Iuliana Marciuc, ca o va lua de nevasta, dupa ce va divorta de Corina, actuala sotie. Insa aceasta intelegere nu a dat roade, ceea ce inseamna ca vedeta TV a fost dusa de nas de catre alunecosul ei iubit. Lucrurile s-au complicat in momentul in care cantaretul a devenit tata. El le-a marturisit prietenilor apropiati ca nu are de gand sa-si recunoasca copilul.

De altfel, Adrian si-a prelungit sederea in Israel, acolo unde se afla cand i s-a nascut fiul. El spera ca Iuliana, amanta lui, sa se descurce singura, sau, mai degraba, sa se enerveze si sa mearga la Primarie unde sa inregistreze copilul pe numele ei. Nu a fost sa fie, astfel ca Adrian Enache a fost chemat urgent in tara de catre Marciuc. Sub presiunea amenintarilor, cantaretul si-a facut aparitia in Romania la trei saptamani de la nasterea lui David Mihnea, fiul lui. Iuliana i-a spus clar si raspicat ca o sa ceara testul de paternitate, iar in presa o sa ajunga informatii care i-ar distruge imaginea si asa sifonata. Speriat, Adrian Enache nu a mai avut incotro si a devenit tatal micutului David Mihnea.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.