Madonna a fost acuzata de plagiat de catre compania ceha Explosia pentru utilizarea neautorizata a numelui celui mai cunoscut brand de explozibil plastic, Semtex.
Madonna, care se afla in prezent in fruntea topurilor cu albumul "Confessions on a Dancefloor", si al carei nou single, "Sorry", s-a plasat pe prima pozitie a clasamentelor muzicale, a infiintat compania Semtex Girls saptamana aceasta. Madonna nu a precizat natura activitatii pe care o va avea compania. "Semtex Girl este o fata dinamica, o fata care explodeaza, care nu are un program, care este de neoprit si care nu accepta un ?nu? ca raspuns. Si care are un gust excelent", a declarat Madonna,

Intr-un interviu acordat contactmusic.com, citat de Mediafax. "Si barbatii pot fi Semtex Girls", a adaugat ea. Productia de explozivi plastici Semtex a inceput in anii ?60, insa existenta lor nu a intrat in atentia publicului decat in 1980. Produsul a devenit cunoscut dupa ce s-a aflat ca este preferat de teroristi, pentru ca este greu de detectat.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.