Ramona, sora Monicai Gabor (viitoarea sotie a miliardarului Irinel Columbeanu) a fost revelatia Galei Premiilor Comunitatii Bacauane, organizata de Fundatia de Sprijin Comunitar.

Tanara a defilat prin fata invitatilor ca o adevarata profesionista in domeniu, prezentand o colectie de haine de blana.

Evenimentul s-a aflat la a cincea editie, invitatiile organizatorilor fiind onorate si de Leslie Hawke, presedintele Asociatiei "Ovidiu Rom". Ramona Gabor a fost "vanata" de toti barbatii, care au apreciat pasii sai pe podium si siguranta de sine. Mostenire de familie, se pare.

Mulatrul Cabral, amfitrionul petrecerii, a ocupat scena pentru a prezenta spectacolul, dar si pentru a dansa cu una dintre doamnele invingatoare, care s-a batut cu alte cateva zeci, pentru a fi in compania acestuia doar pentru cateva minute. Banii stransi in urma licitatiilor organizate, au ajuns la suma de 68.654 RON.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.