Milano Fashion Week, evenimentul numarul 1 de moda in lume, a reusit sa atraga la prezentarile colectiilor pentru toamna-iarna 2006/2007 si foarte multe vedete. Printre acestea si doua prezente romanesti, top-modelele Diana Dondoe si Elena Baguci.

Primul lucru pe care il vezi cand aterizezi pe aeroportul Malpensa din Milano e un poster gigantic in care apare top-modelul roman Diana Dondoe fotografiata pentru campania Moschino. Iar surprizele nu se opresc aici. Diana, care apare si pe coperta revistei Flair din aceasta luna, e puternic promovata si in cadrul Milano Fashion Week, prin sute de afise si pliante, facand din ea o prezenta greu de ignorat.

Un alt manechin de origine romana, Elena Baguci , considerata de catre Vogue Italia drept o revelatie a modelingului mondial, se pregateste si ea in momentul in care scriu aceste randuri pentru show-urile Rocco Barocco si Byblos.

Poate ca nu sunt foarte multi romani prezenti la Milano Fashion Week, dar in mod sigur sunt suficiente personalitati care au trecut si prin Romania, de exemplu Andy Uffels, hair stylistul cu ajutorul caruia a fost lansat acum doua saptamani si la Bucuresti Pantene Protect, se afla si el la Milano unde realizeaza coafurile pentru show-ul Gucci.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.