Un an intreg s-a vorbit despre succesul Luminitei Anghel&Sistem, care si-au incercat norocul in aceasta formula la Eurovisionul 2005 de la Kiev, de unde s-au intors cu un loc III.
"Let me try" s-a fredonat peste tot, in autobuz, supermarket, disco sau in parc. in putin timp, melodia lor va fi inlocuita cu o alta. Dupa preferintele publicului (care a votat pana acum pe site-ul www.tvr.ro, sectiunea Eurovision), se pare ca ea va fi "Jokero", noul hit al trupei Akcent primind 30 de procente. Cei patru akcenti si-au gasit un aliat pe masura si nu ne-ar mira sa aiba succesul Luminitei&Sistem si, de ce nu, sa-l intreaca.

Akcent si Nico vor interpreta impreuna piesa "Jokero" (insa vor exista in formatie de cinci numai pe perioada competitiei). 21 de melodii au ramas in cursa pentru semifinale (50 la suta televoting si 50 la suta juriu), dupa descalificarea trupei din Moldova, Edict. Primele 12 melodii clasate in urma semifinalelor se vor intrece in finala de duminica (ora 20,10), urmata de o dezbatere (ora 23,15).


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.