Pielea este cea care sufera mult in perioadele geroase, fiind expusa direct temperaturilor scazute.

Pentru ca se apropie vremea frumoasa, este bine sa incepeti de pe-acum un tratament naturist pentru hidratarea si infrumusetarea pielii.

Primul pas pentru o piele frumoasa si hidratata este o cura de purificare, pentru eliminarea toxinelor din organism. Pielea oglindeste fidel starea de sanatate, daca este ceva in neregula se vede imediat pe piele.

Daca v-ati hotarat sa tineti o dieta de detoxifiere este bine sa folositi in paralel si produse naturale:

Vital Noni Remedia. Produsul are multiple intrebuintari, printre care: fortifiant de exceptie. Poate intari sistemul imunitar, regleaza functiile celulare, lupta impotriva imbatranirii, poate stabiliza valoarea tensiunii arteriale. Prezentare: flacon cu 45 sau 120 capsule. Pret: 65 si 120 lei noi.

Denoxinal. Cu ajutorul lui puteti contribui la eliminarea toxinelor din organism. Produsul contine si papadie, care ajuta la normalizarea colesterolului si a glicemiei, iar daca ficatul este in suferinta, atunci este foarte bine tolerat. Prezentare: flacon cu 30 tablete. Pret: 26 lei.

Neem. Produsul are proprietati detoxifiante, antioxidante, hepatoprotectoare, antimicrobiene, imunostimulatorii, fiind util in tot felul de infectii ale pielii, in acnee, ajuta chiar si la reglarea excesului de sebum, fapt ce-l face util chiar si in cazul persoanelor care fac matreata frecvent. Prezentare: flacon cu 30 capsule. Pret: 17 lei.

Aloe Vera Remedia. Unul dintre cele mai bune detoxifiante ce poate contribui printre altele la o piele frumoasa, ajuta la cresterea rezistentei organismului, fiind foarte util in cazul tuturor alergiilor. Efectul purificator se manifesta pana la nivel celular, dar in asemenea situatii trebuie sa se consume cantitati sporite de lichide. Prezentare: flacon cu 1.000 ml. Pret: 60 lei.

Radiance. Ajuta tenul sa fie foarte frumos, il apara de efectele nocive ale radicalilor liberi. Tenul devine neted, placut, catifelat la atingere. Prezentare: flacon cu 30 capsule. Pret: 25 lei.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.