Dantele si volane, catifea cu tafta si matase. Toate in combinatii sofisticate de alb si negru.

Creatorii spun ca moda revine o data la 10 ani, iar anul acesta ne intoarcem la tinuta clasica.

Aglomeratie mare de femei pe metru patrat ieri la Complexul Romexpo din Bucuresti, unde s-a deschis targul de moda MODEXPO. Cele mai noi modele de haine, posete, accesorii, incaltaminte si blanuri, cele mai recente creatii, toate ultramoderne in anul 2006, pot fi gasite si cumparate la preturi de producator.

Pe langa o lunga lista de designeri romani renumiti, participa si studenti ai Universitatii de Arta Bucuresti, care au atras ieri cei mai multi vizitatori.

"O data la zece ani, ne intoarcem la croiala clasica si la combinatiile alb-negru. Dar in acest an nu se poarta clasicul auster, ci combinatiile sofisticate satin-catifea-dantela", ne-a informat Liliana Turoiu Udrea, presedinta Asociatiei Creatorilor de Moda din Romania. Ea spune ca tocmai s-a intors de la doua targuri mondiale de moda unde a intalnit romance la cumparaturi, semn ca si femeile din tara noastra si-au rafinat gusturile si tin cont de moda.

Desigur, in functie de model, de creator, o tinuta speciala de seara poate costa intre 4 si 20 milioane lei, un costum realizat de studenti de la 1,2 pana la 6 milioane lei, iar o haina de blana din vizon se vinde cu preturi intre 19 si 100 milioane lei, pantaloni - 400.000 lei, costume - 1,5 milioane lei.

Targul este deschis pana duminica, intre orele 10.00 si 18.00, iar intrarea costa 60.000 lei.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.