La numai o luna dupa casatoria cu Andreea Marin, Stefan Banica jr. se confrunta cu o mare problema: baiatul sau, Radu Stefan (4 ani), nu o suporta pe noua sotie a tatalui sau.

Acesta nu vrea sa o mai intalneasca in casa parintilor lui, pe care el a fost nevoit sa o paraseasca impreuna cu mama sa, Camelia Constantinescu.

Pentru a-i face pe plac iubitului ei, Andreea Marin a incercat sa-i arate cat de bine se intelege ea cu micutul Radu Stefan , fiul cantaretului din relatia cu Camelia Constantinescu. Vedeta a incercat, in cele cateva intalniri pe care le-a avut cu copilul, sa se faca placuta in maniera de la "Surprize, surprize": cu o atitudine prietenoasa, mieroasa si zglobie. Din pacate rezultatul nu a fost cel scontat, de fiecare data baietelul spunand ca vrea sa-l vada doar pe tati nu si pe "Andreea de la Surprize". Nici weekendul petrecut cu tatal sau si Andreea la Poiana Brasov, unde aceasta si-a incercat abilitatile de mama, si nici zambetele indelung exersate la "Surprize, surprize" nu au reusit sa-l convinga pe Radu sa o accepte.

Conform apropiatilor cuplului, micutul nu intelege inca de ce trebuie sa locuiasca doar cu mama sa, de ce a fost nevoit sa plece de acasa si de ce acolo sta "tanti de la televizor". Atat Stefan cat si Camelia au incercat sa-si protejeze copilul de inevitabilele traume ale destramarii familiei. Cei doi au incheiat o intelegere prin care cantaretul se obliga sa-i plateasca fiului sau o pensie alimentara, de peste 1.000 euro lunar, si sa le asigure locuinta, iar Camelia sa-i acorde tatalui dreptul de a-si vedea oricand baiatul.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.