In urma cu o saptamana au debutat filmarile unei noi productii romanesti: “Hartia va fi albastra”, in regia lui Radu Muntean .

Filmul, o productie Multi Media Est, este unul din castigatorii Concursului de Proiecte Cinematografice organizat de Centrul National al Cinematografiei in 2005. Printre actorii din rolurile principale se regaseste si Dragos Bucur, interpretul comisarului Calin Boboc in serialul "Baieti buni", de la PRO TV.

Scenariul filmului, scris de Razvan Radulescu, Alex Baciu si Radu Muntean, ne poarta in noaptea de 22 spre 23 decembrie 1989 si il are ca protagonist pe Costi Andronescu (Paul Ipate) - un tanar recrut prins de Revolutie cu doar 3 luni inainte de eliberare. Pe Costi evenimentele acelei nopti il gasesc patruland in cartierele marginase ale Bucurestiului, departe de forfota locurilor "fierbinti" ale Revolutiei.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.