Prezentatoarea emisiunii “Surprize, surprize”, Andreea Marin, a facut o surpriza de proportii tuturor cunoscutilor ei si l-a determinat pe Stefan Banica jr. sa o ia de nevasta.

Casatoria a avut loc in urma cu cateva saptamani, in timpul vacantei petrecute de cei doi in SUA. Vestea a fost raspandita la numai cateva zile dupa ce diva a fost aspru criticata de presa si bine mustruluita chiar de Banica pentru "inspiratia" de a-l premia "fara numar" pe acesta in show-ul "Cei mai iubiti".

O femeie fericita ar trebui sa fie Andreea Marin dupa ce in luna ianuarie si-a oficializat relatia cu Stefan Banica jr. pe care a recunoscut ca-l iubeste si alaturi de care a petrecut o minivacanta in SUA. Casatoria oficiata in orasul Clark, in apropiere de New York, a fost recunoscuta si de Primaria sectorului 3 din Capitala, actele de inregistrare si in Romania a actului de casatorie fiind deja depuse.

Cei doi s-au casatorit la numai o luna dupa ce au aparut primele zvonuri cu privire la o eventuala sarcina a Zanei Surprizelor. In urma cu cateva luni Andreea Marin a inceput un tratament de fertilizare, s-a mutat la Stefan Banica, inlocuind-o pe Camelia Constantinescu, iubita acestuia de atunci si aparea prima oara in public la bratul acestuia.

Intentia vedetei parea clara: vrea sa se aseze la casa ei. Si ca la un veritabil maraton, in trei luni Andreea a rezolvat aceasta ecuatie din care n-au lipsit sarutarile patimase in vazul lumii, participarile la proiecte comune, informatiile despre o eventuala sarcina, la scurt timp casatoria, apoi zvonurile despre pierderea sarcinii. Vestea casatoriei a aparut intr-un moment foarte delicat pentru cei doi proaspat insuratei: la numai cateva zile dupa ce acestia au trecut printr-un scandal de proportii declansat pe platourile de filmare a show-ului "Cei mai iubiti", gazduit de Andreea.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.