Cuplul cel mai in voga al momentului, format din fotbalistul David Beckham si sotia lui Victoria, a petrecut un sfarsit de saptamana foarte romantic, semn ca lucrurile intre ei au revenit pe fagasul normal. "Amorezii" au ales sa-si petreaca doua zile de vis in Venetia, orasul indragostitilor, fara Brooklyn si Romeo, cei doi copii ai lor.

Ei au fost insotiti doar de cativa bodyguarzi, a caror misiune speciala a fost sa asigure intimitatea celor doi "porumbei". Dupa ce s-au plimbat cu gondola pe Canale Grande, David si Victoria au luat masa intr-unul dintre cele mai luxoase restaurante din zona. Ca de fiecare data cand calatoresc in strainatate, sotii Beckham nu au putut reveni acasa fara sa faca si o scurta sedinta de shopping. Anul acesta, familia Beckham se va mari cu inca un membru, Victoria fiind insarcinata cu cel de-al treilea copil.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.