Iar au iesit scantei intre Andreea Marin si Stefan Banica jr!!!

De vineri, de cand s-a filmat Gala "Cei mai iubiti", lumea mondena din Bucuresti nu barfeste decat despre premiile pe care Andreea i le-a inmanat iubitului ei. Spre surprinderea tuturor, inclusiv a cantaretului, "Zana surprizelor" l-a premiat pe Banica de trei ori. Pana si cantaretului initiativa i s-a parut deplasata, asa ca, dupa filmari, acasa, Andreea si Stefan au avut iar discutii aprinse.

Motivele zazaniei dintre cei doi amorezi Andreea Marin si Stefan Banica jr. s-au invartit de aceasta data in jurul Galei "Cei mai iubiti". Desi Stefan a mai fost premiat la aceasta gala si in alti ani, acum Zana Surprizelor se pare ca din prea multa dragoste pentru iubitul ei a exagerat, inmanandu-i acestuia trei premii, ceea ce a starnit ironia tuturor celor prezenti, dar si vizibila iritare a cantaretului.

Primul premiu obtinut de interpret a fost la categoria "cea mai iubita trupa". Cand a fost anuntat, lui Stefan nu i-a venit sa creada, cata vreme el nu e o trupa, ci canta cu o trupa!

La cel de-al doilea premiu, pentru "cea mai iubita melodie" - "Veta", interpretul, deja suparat, abia daca a catadicsit sa se ridice de pe scaun, pentru a-si primi distinctia.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.