Stefan Banica jr. e un tip norocos. In Andreea Marin nu are doar o iubita celebra, frumoasa si bogata, ci si un foarte priceput om de imagine.

Care a dovedit inca o data ca, pentru barbatul de langa ea, poate intrece orice masura. La gala "Cei mai iubiti", filmata weekend-ul trecut la TVR (si care va fi difuzata, cel mai probabil, la 1 martie), Andreea i-a inmanat cantaretului trei premii.

E drept, parca la un premiu ne-am fi asteptat. Ar fi fost o recidiva simpatica la editia de anul trecut, cand Andreea a premiat doi barbati despre care s-a spus ca i-au fost iubiti: omul de afaceri Ion Tiriac si vedeta Realitatea TV Robert Turcescu. Dar "Zana" nu s-a multumit cu un premiu si ne-a servit o surpriza de proportii: Stefan Banica jr., nominalizat la patru categorii, a plecat acasa cu trei premii: pentru cea mai iubita trupa, cea mai iubita melodie ("Veta") si - tineti-va bine! - cel mai iubit cuplu al anului! De fapt, la aceasta ultima categorie, se poate spune si ca Andreea si-a cam inmanat un premiu, caci doar cu ea face Banica cel mai iubit cuplu... Singura distinctie pe care a pierdut-o interpretul, in favoarea lui Alexandru Arsinel, a fost cea de la categoria "Cel mai iubit actor".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.