Cantareata Anamaria Ferent a incetat o perioada sa mai vorbeasca despre divortul de Marcel Toader , pana cand omul de afaceri a aparut intr-o emisiune de la B1 TV, in care a declarat ca Ana si-ar fi dorit ca el sa-i intretina si familia, pe langa faptul ca a luat-o de sotie.

A urmat o aparitie a cantaretei in emisiunea lui Teo de la PRO TV, in care aceasta a facut alte dezvaluiri din ceea ce a trait alaturi de Marcel Toader. Dupa o casatorie de trei luni, plina de declaratii de dragoste, si o ceremonie religioasa amanata, Anamaria Ferent si Marcel Toader se vor intalni pe data de 24 februarie la tribunal, pentru o alta infatisare in divortul pe care i l-a intentat cantareata.

"Ne intalnim la tribunal pe data de 24 februarie. Sper ca aceasta sa fie ultima infatisare si divortul sa se termine", a declarat Anamaria pentru Libertatea. "Eu nu am vrut sa-mi spal rufele in public, dar daca el a aparut la televizor sa-mi denigreze familia, si pe mine in primul rand, atunci e normal sa ma apar. Daca el zice ca mi-a intretinut familia, cum de are sa-mi dea 21.000 de euro? O data ce el are sa-mi dea atatia bani, cine a intretinut pe cine? Sper sa-mi dea banii, dar probabil nu are acum. Il mai las putin, iar daca nu mi-i inapoiaza, il dau in judecata!", spune cantareata.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.