Greutatea vedetelor de la Hollywood e atat de fluctuanta, incat fotografii pot avea surpriza sa nu mai recunoasca starul pozat cu o luna in urma. Unele dintre ele sufera de anorexie ori bulimie. Altele nu stiu cand sa se opreasca din mancat sau... nemancat. Exista insa si exceptii: grase care au reusit in timp record sa-si sculpteze un trup de Playboy, sau slabanoage care, cu cativa hamburgeri, si-au recapatat formele apetisante...

Paris Hilton e dovada ca 5 kg pot face diferenta. De la 60 in 2005, a ajuns acum la 55. Hainele curg de pe ea, pare ca nu mai are sani si fund, iar obrajii ii sunt supti. Ce mai, pare un sac de oase!

Asa da: Ben Affleck s-a saturat de burtica si i-a dat papucii. Cu cateva exercitii si o dieta usoara, actorul a revenit de la 100 kg la 95. Nu va grabiti sa spuneti ca e mult, caci tipul e si inalt: are 1,90 metri.

"Mananc ca un porc, dar nu-mi pasa ca m-am ingrasat", s-a confesat Barbara Streisand. De la 65 kg, cantareata urca acum pe cantar nu mai putin de 85!


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.