Patinatoarea americana Michelle Kwan, care nu va evolua la Jocurile Olimpice de la Torino din cauza unei accidentari, a semnat un contract pentru a reprezenta compania de divertisment Walt Disney.

"Michelle este o adevarata campioana atat in plan profesional, cat si personal. Talentul sau este recunoscut si aplaudat de toata lumea, dar ea reprezinta si gratia si demnitatea, lucru care explica popularitatea sa", a declarat Matt Ryan, prim-vicepresedinte in cadrul departamentului de management de la Disney.

Michelle Kwan, medaliata cu argint la Jocurile Olimpice de la Nagano (1998) si cu bronz la Salt Lake City (2002), s-a accidentat la sold, la 11 februarie, si a fost nevoita sa se retraga din concursul de patinaj artistic de la Torino. Kwan a mai colaborat cu Disney la o serie de volume de fictiune, iar sportiva a participat si la o emisiune de televiziune, unde a patinat pe muzica filmului "Mulan".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.