Exista, pe OTV, o emisiune care se numeste "De-a alba-neagra", e prezentata de o tipa mereu imbracata tiganeste si se ocupa, logic, de minoritatea rroma de la noi din tara. Am vazut o secventa dintr-o editie care se ocupa de situatia dramatica a tiganilor din comuna Hirtop. Care sint saraci, nu au apa potabila si traiesc, practic, de pe o zi pe alta. La un moment dat, angajata OTV a intervievat un cuplu. El se plingea ca de-abia-si duce zilele, impreuna cu baba lui, asa ca reporterita s-a simtit obligata s-o intrebe pe batrina cu pricina citi ani are. Raspunsul a fost: "Nu stiu, pa ochii mei!". Domnule, asa ceva mie nu mi se pare normal. Inteleg ca nu stia femeia citi ani are, dar putea sa faca macar efortul unei aproximari. Sa fi zis: "Mamica, am citi vrei matale intre 26 si 98, cu conditia sa-mi dai d-o tuica si d-un pachet da tigari". Sau, si mai inteligent, sa fi mutat subtil atentia reporteritei de la virsta la nume: "Ce pot sa-ti spun sigur e ca ma cheama Toyota. Dar poti sa ma strigi simplu, pa numele de alint care-l am: Corolloooo!"

Intr-o reluare a emisiunii "De 3 X Femeie" de pe Acasa TV, Mihaela Tatu a prezentat telespectatorilor si invitatilor niste poze de cind era ea tinara. Referitor la una dintre ele, un cintaret de muzica populara, pe nume Lupu Rednic, a facut urmatoarea gluma: "Ohoo, da’ se vede ca faceai sport!". Faza la care Mihaela Tatu n-a rezistat. Si-a pus miinile-n solduri (nu neaparat la propriu), s-a infiintat linga invitatul glumet si a ripostat: "Si acuma se vede ca am facut sport. Si am niste muschi… Ia pune mina…", invitindu-l scurt sa-i testeze fibra de pe picioare. Ceea ce omul a si facut. Iar eu am inteles: Mihaelei nu-i mai ajung stripperii pe care-i cheama atit de des in emisiune si a scos la bataie pozele ei din tinerete, in speranta ca, astfel, i se va oferi ocazia sa-l puna la punct pe vreun invitat mai obraznic. Pardon, nu sa-l puna la punct am vrut sa zic, ci sa-l puna la pipait.

Ca tot veni vorba de domnul Lupu Rednic, am observat ca e invitat foarte des la "De 3 X Femeie", impreuna cu sotia lui. Cred ca sint prieteni de familie cu Mihaela Tatu si aceasta prefera sa nu-i cheme la ea acasa, ca fac firimituri de fursecuri pe covor si n-are chef sa puna mereu aspiratorul dupa ei.

Maria din "Secretul Mariei" (Antena 1) e gravida. Ba chiar foarte gravida, in sensul ca are o perna sub bluzita. Il rog pe tatal copilului ei din telenovela sa nu se enerveze si sa arunce cu farfurii dupa mine sau, Doamne fereste, cu vreun ghiveci (cu tot cu ficus in el), pentru ca pur si simplu asa arata burtica ei: extrem de artificial. Ma rog, tot e bine ca nu-l are, sub pulovaras, pe Dan Negru. Va dati seama ce urlete infioratoare ar fi fost in stare sa scoata la nastere? Brr, nici nu vreau sa ma gindesc, adevarul e ca ii prefer oricind o perna.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.