Monica Stan a aflat cui i se datoreaza schimbarea

Oana Roman a devenit o femeie puternica si nu ezita sa spuna ca acest lucru s-a intamplat chiar dupa despartirea de Cornel Pasat. Astazi, fiica lui Petre Roman va fi invitata Monicai Stan, in emisiunea "High Life", la ora 22.00, pe B1TV si va vorbi deschis despre ruptura care a intervenit in relatia ei cu celebrul striper. Faptul ca s-a despartit de Pasat nu inseamna insa ca nu au ramas in relatii bune. Oana Roman este o persoana publica care s-a aflat mereu in atentia presei mondene si din cauza relatiei cu dansatorul pe care l-a si impresariat, insa de data aceasta lucrurile stau cu totul altfel. Ea nu mai este fosta iubita a lui Cornel Pasat, ci o femeie puternica, care recunoaste pentru "High Life" ca s-a schimbat radical. S-a hotarat sa acorde mai multa atentie propriei persoane, a slabit 20 de kilograme si a cunoscut succesul in profesie.

Ca orice jurnalist, Monica nu a pierdut ocazia de a o intreba pe Oana Roman daca a avut o alta relatie dupa despartirea indelung mediatizata. Raspunsul a fost unul prompt si neasteptat de sincer. Vedeta a mai avut o relatie "cu un om minunat", dupa cum l-a descris chiar ea, care a durat trei luni. "Acum deja privesc increzatoare spre viitor", a afirmat Oana.
In aceeasi editie a emisiunii, pe care telespectatorii B1TV o pot vedea si in reluare, sambata de la ora 17.00, Monica a realizat un reportaj la recenta ceremonie religioasa in cadrul careia Monica Gabor, viitoarea sotie a lui Irinel Columbeanu, a trecut de la catolicism la ortodoxism.

O alta invitata a Monicai este Alina Oprea - campioana mondiala la fitness in 2006 - care va vorbi despre performanta intr-un sport adorat de toate femeile, fitness-ul.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.