Unul dintre evenimentele speciale dedicate indragostitilor va fi concertul intitulat "Cu nimeni nu te-as inlocui" sustinut de DIRECTIA 5. Recitalul va avea loc la cateva zile de Ziua Indragostitilor (17 februarie 2006, ora 19.30, la Sala Palatului). Cu aceasta ocazie, casa lor de discuri (Cat Music) lanseaza DVD-ul cu acelasi titlu. Cei care vor alege sa fie alaturi de cei de la Directia 5, vor avea ocazia sa urmareasca un show occidental, cu lumini si efecte speciale de scena, videoproiectie si artificii, sunet de exceptie si decoruri deosebite.

Cristina Spatar, care si-a lansat saptamana trecuta cel de-al treilea album "Fara egal", va petrece aceasta zi deosebita in Italia in compania iubitului ei, Mirco Maschio. Cel mai probabil, ziua se va solda cu primirea inelului de logodna...
Emanuel va fi pe drumuri... Adica va avea cateva concerte in afara Bucurestiului. Insa cu siguranta, prietena sa nu il va lasa singur de Ziua Indragostitilor si il va insoti. DJ Project vor concerta pentru toti indragostitii intr-un club din Satu Mare. Insa cum surprizele nu se feresc din calea acestei trupe, este foarte posibil sa mai apara si alte concerte pe parcurs, astfel incat sa nu aiba deloc timp pentru ei in aceasta zi speciala!