Relatia lui Gabriel Coveseanu, alintat Cove, cu Oana Ionita, “bebelusa” blonda a Carcotasilor, s-a consumat in cel mai mare secret timp de cateva luni.

De curand, insa, ei s-au despartit, ajungand la concluzia ca nu sunt facuti unul pentru celalalt.

Gabriel Coveseanu si Oana Ionita s-au cunoscut in toamna anului trecut, la teatru, amandoi avand aparitii in spectacole. Idila s-a infiripat repede si au devenit un cuplu, insa unul foarte discret.

Primele fotografii cu cei doi indragostiti iesind din apartamentul lui Cove au fost realizate de paparazzi de la "Ciao!". In urma cu mai bine de o luna cei doi s-au despartit, fiecare spunand ca nu a facut o alegere potrivita. "Eu nu am foarte mult timp pentru viata personala si cred ca asta a fost o cauza", spune Oana.

"Imi petrec cea mai mare parte a timpului la repetitii, la teatru si la "Cronica". Nu m-am dedicat acestei relatii", a mai adaugat ea. Cove spune ca in prezent e singur, dedicat profesiei si ca nu s-a potrivit cu "bebelusa" Oana.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.