De doi ani de zile de cand si-au inceput relatia, Raluca Tanase de la Bambi si fotbalistul de la Ajax Amsterdam, Nicolae Mitea , au parte de o relatie palpitanta, cu dese certuri si impacari.

Atunci cand vine vorba de viata de cuplu a celor doi, multi o privesc ca pe o telenovela. Dupa o despartire fulgeratoare, Nicky si Raluca sunt din nou impreuna, iar fotbalistul a acceptat sa acorde un interviu pentru Libertatea, in care vorbeste despre sentimentele sale pentru blonda cantareata si despre motivele de cearta dintre ei.

Libertatea: Tu si Raluca sunteti din nou impreuna... Care sunt motivele pentru care va tot certati?

Nicolae Mitea: Nu vreau sa mai vorbesc despre problemele care au fost intre noi. Nu-i frumos, nu ma caracterizeaza si nu vreau sa fiu inteles gresit. Am mai spus-o si o repet... Eu cu Raluca nu ne-am certat niciodata! Au fost mici probleme la mijloc din cauza parintilor ei. Au iesit niste certuri pentru ca se tot scria si se scriu inca prin ziare fel si fel de lucruri despre mine si atunci cand ei citeau presa mi se reprosau anumite chestii, eu luam foc si... ma certam tot timpul cu ei!

Cum decurge relatia voastra acum?

Acum suntem O.K. Eu si Raluca ne intelegem bine. Eu o iubesc. Nu stai cu o persoana 2 ani de zile daca nu o iubesti.

Se-aude ca o mai cauti pe Abramburica, adica pe Dana Rogoz...

Am vazut si eu ce s-a scris prin presa. Eu n-am mai sunat-o pe Abramburica de atunci de cand am vrut sa fiu cu ea si nu s-a putut, dar asta s-a intamplat inainte sa o cunosc pe Raluca. Acum sunt cu Raluca si nu m-ar interesa sa am o relatie cu Dana Rogoz. Eu am prietena si stiu ca si ea are un iubit. Dar vad ca in orice revista se scrie cate ceva despre acest lucru.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.