La un moment dat, in telenovela "Lacrimi de iubire" i-a sunat telefonul mobil unui tip pe care-l cautau gaborii pentru trafic de droguri, ceea ce m-a enervat foarte tare. Sa nu ma intelegeti gresit, problema nu e ca i-a sunat telefonul mobil, din partea mea, poate sa-i sune non-stop. Problema e ca i-a sunat exact cum suna si telefonul meu mobil. Solicit, asadar, remedierea de urgenta a acestei situatii, cu atit mai mult cu cit, dupa ce ca tipului i-a sunat mobilul exact cum suna al meu, cind au intrat politistii peste el l-au gasit si cu Nicoleta Luciu. Domnu’ actor, domnu’ regizor, domnu’ scenarist, doamna director a postului Acasa, schimbati soneria baiatului din "Lacrimi de iubire", daca nu vreti sa ma duc cu capul! Sau, macar, dati-l naibii pe "mute" cind dorm.

La 44 de ani, Nadia Comaneci e insarcinata si va avea un baietel. Am aflat asta de la stiri, unde am vazut si un interviu cu mama ei. Si povestea mama Nadiei ca dumneaei a avut niste suspiciuni inca de acum ceva vreme, apoi ne relata un dialog cu fiica ei: "Cum, mai mama, nici o picatura? Nu, ea zicea ca ii mai venea asa... De-aia eu m-am gindit ca e ceva". Ati inteles, da? Si, daca ati inteles, cum vi s-a parut? Ca eu sint bucuroasa ca Nadia o sa aiba un bebe si le doresc sa fie sanatosi si sa aiba noroc. Dar mai sint bucuroasa si ca Nadia, in loc de copil, n-are, Doamne fereste, vreo indigestie. Ca nu mi-as fi dorit s-o aud pe mama ei dind intregului popor detalii chiar mai intime decit alea pe care deja le-a dat.

Miercuri seara, pornind de la prima pagina a ziarului "Romania Mare", care titrase pe prima pagina "Moarte banditului Gigi Becali", Antena 3 a difuzat un material cu imagini montate dupa modelul genericului de la "Dallas". Muzica era, evident, tot cea de pe genericul celebrului serial. Doar protagonistii erau altii: Vadim si Becali. Cum nu se putea altfel, in imaginile cu pricina, ei se si balacareau, injuriile unuia fiind decupate in asa fel incit sa raspunda balacarelilor celuilalt. Ma rog, una peste alta, montajul a fost amuzant. Iar una dintre frazele lui Becali mi-a atras atentia in mod deosebit: "Eu consider ca, in toate injuriile care le-a adus Vadim si pe care le-a spus el, e spiritul diavolului". De ce mi s-a parut interesanta aceasta fraza becaliana? Nu, nu din cauza continutului, fiindca nimic nu se mai poate apropia prea usor de genialitatea mai vechii sale vorbiri "ai infectie de diavol in tine", ci pentru ca, in aceeasi fraza, Gigi vorbeste si cu "care" si cu "pe care". Adica, o data e agramat, o data se exprima conform normelor Academiei Romane (Traiti, domnu’ Eugen Simion!). De aici si concluzia mea ca in Gigi Becali sint doi oameni. Ceea ce ne-ajuta pe noi sa nu ne plictisim, iar lui ii face existenta mai tumultuoasa. Mai ales daca Gigi 1 tine cu Steaua, iar Gigi 2 cu Rapid. A, despre Vadim nu discutam, ca el nici macar amuzant nu mai e.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.