La "Povestiri adevarate" a fost mare eveniment. Ca, vorba aia, o data la o suta de ani cinta Marcel Pavel in duet cu Lavinia de la Spicy... Acum, Marcel Pavel e Marcel Pavel (banuiesc ca il stiti), iar Lavinia de la Spicy e jumatatea ramasa dintr-o trupa protejata de Nicu Gheara. Cit despre Cabral, parea ca se pregatise special pentru prezentarea celor doi. Isi atirnase ditamai lantoiul de git si debita enormitati din categoria "Marcel Pavel si Lavinia de la Spicy, doua energii, un singur videoclip". Care era insa marea problema a emisiunii? Nimeni nu se asteptase ca Lavinia, o maestra a fustelor scurte si a playback-ului, sa poata sa cinte cu Marcel Pavel. Nici macar Lavinia, nici macar Marcel Pavel, probabil nici macar Nicu Gheara, la a carui sugestie (vorba vine "sugestie") cica s-a constituit duetul.

Timp de vreo 15 minute numai asta am auzit: "Marcel, chiar esti multumit de duet?", "Lavinia, cum ai reusit?". Apoi, Lavinia a declarat: "Dac-ar fi dupa mine, eu as vrea sa facem cit mai multe dueturi", iar Marcel a pus-o la punct scurt si cu superioritate: "As provoca-o pe Lavinia sa vina la un concert al meu, sa cinte o piesa live!". Pe Marcel nu l-a pus insa nimeni la punct cind i-a zis lui Cabral "Iti promit ca mi-as dori sa fii prezentator la concertul meu" si, in cele din urma, toata lumea a plecat fericita acasa. Mai putin eu. Care n-am plecat acasa pentru simplul motiv ca eram deja acolo. Si care mi-am promis ca imi doresc sa inteleg circul la care tocmai asistasem. Adica, o domnisoara face muzica de ani si ani iar, cind da tata Gheara ordin sa se execute un duet, toata lumea se mira, pe fata, ca a putut, saraca, sa cinte?! Pai, ia sa punem, nene, un poet din Dor Marunt sa scrie o strofa impreuna cu Paunescu, dupa care sa-l omagiem la "Povestiri adevarate" ca a scris corect "sau" impreunat!

Dau, intr-o zi, pe Alfa TV si, brrr, peste ce dau? Pai, dau mai intii peste numele emisiunii: "Zau, Adriana face show!". Apoi, dau si peste tema acesteia: "Primaria latra, ciinii musca!". Ma uit cu atentie sub cele doua inscriptii si... ce vad? Pe madam Bahmuteanu, pe comisarul Piedone si pe o doamna de la institutia care se ocupa cu ciinii maidanezi. Bahmuteanu avea o fusta scurta care-o ajuta sa-si etaleze coapsele, Piedone era mare, ca de obicei, iar doamna responabila cu maidanezii incerca sa para profesionista. Intrebarea care ma framinta pe mine n-are insa legatura cu subiectul emisiunii, ci cu viata conjugala a doamnei Bahmuteanu. Ea suna cam asa: data viitoare, cind o sa se certe cu domnul Prigoana si o sa simta nevoia sa-si puna poalele-n cap la televizor, doamna Bahmuteanu o sa foloseasca Alfa TV (unde are emisiune) sau OTV (care a consacrat-o)? Adica, patronii Alfa TV or fi fost atit de destepti s-o angajeze pe madam Bahmu cu tot cu convulsiile dumneaei amoroase sau au fost fraieri si au lasat ciolanul la nasul lui Diaconescu?


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.