Nadia Comaneci, cel mai cunoscut nume romanesc in strainatate, va avea un mostenitor: fosta gimnasta este insarcinata in mai mult de patru luni.

Campioana va da nastere unui baietel, in luna iulie a acestui an, adica exact in perioada in care va implini 30 de ani de activitate!

Nadia Comaneci s-a nascut in 1961 la Onesti. La 6 ani a inceput sa practice gimnastica. Palmaresul Nadiei e bogat: 9 medalii olimpice, 4 medalii mondiale si 12 medalii obtinute la campionate europene. Nadia Comaneci este singura gimnasta care a obtinut de trei ori consecutiv titlul european la individual compus. A fost prima gimnasta care a obtinut o nota de 10 la Jocurile Olimpice din 1976. In 1989, Nadia a emigrat in SUA. La 29 aprilie 1996 s-a casatorit cu gimnastul Bart Conner. Cei doi s-au stabilit in Oklahoma, unde au deschis un club de gimnastica.

In curand, Nadia Comaneci (44 de ani) si sotul ei, Bart Conner (48 de ani), vor fi parinti. Cei doi soti si-au dorit foarte mult un urmas, dar pana acum marea noastra gimnasta pur si simplu nu a gasit timp pentru a fi mamica.

Nasterea primului copil al cuplului vine exact la 10 ani de la casatoria lor si la 30 de ani de cand Nadia a primit prima nota de 10 din istoria Jocurilor Olimpice, la editia de la Montreal din 1976.

Celebra gimnasta s-a intors acum cateva zile in America, dupa o vizita in Romania, unde a participat la un program pentru strangerea de fonduri pentru copii, intitulat "Romania for Europe′s Children". La plecarea din tara, Nadia i-a impartasit vestea mamei sale. Presei a preferat sa nu-i dezvaluie secretul decat mai tarziu, la revenirea in America, Nadia nedorind ca atentia mass-media sa fie distrasa de la evenimentul caritabil.

"Toata lumea ma intreba ce voi face la 18 iulie, cand voi serba 30 de ani de la primirea primei note de 10. Lumea dorea sa am o gala speciala de aniversare. Ma gandeam ca singurul loc in care ma voi duce in iulie va fi sala de nasteri", a declarat Nadia.

Copilul se va naste in luna iulie

"Suntem extrem de incantati de acest nou capitol al vietii noastre. Am fost binecuvantati cu multe momente magice, dar acesta e in fruntea listei", a afirmat Bart Conner.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.