E cunoscut deja faptul ca frumoasa Alexandra Dinu face furori printre italieni. Asa se intampla si in productia “Ingerul copiilor”, in care superba romanca interpreteaza rolul unei infirmiere de care se indragostesc doi tineri.

O data cu lansarea noii grile de programe, postul Acasa aduce pe micul ecran cateva din cele mai insemnate productii italiene ale momentului. "Ingerul copiilor" este prima mini-serie de acest gen, partea intai fiind difuzata sambata, de la 19.30.

Filmul, inspirat din realitate, spune povestea profesorului Don Carlo Gnocchi (Daniele Liotti), creatorul unei fundatii care a ajutat copiii ramasi orfani in urma celui de-al doilea razboi mondial. In film Don Carlo se hotaraste sa plece in razboiul din Albania si vrea sa-si convinga studentii sa nu-i urmeze exemplul. Din pacate, acestia s-au inscris deja pe lista voluntarilor si printre ei se numara Matteo (Giulio Pampiglione) si Francesco (Francesco Martino), doi foarte buni prieteni. Situatia se complica in clipa in care cei doi se indragostesc de aceeasi femeie, infirmiera Sara (Alexandra Dinu)... Pentru a-i apara, Don Gnocchi decide sa-i insoteasca in Rusia pe cei doi tineri pentru a-i proteja cu rugaciunile lui.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.