In atentia domnului Cristian Tudor Popescu: Domnule Cristian Tudor Popescu, mai tineti minte cind ati comentat dumneavoastra „Psycho“, pe Pro Cinema?

Si cind ati insistat asupra faptului ca, odata ajunsi la Motelul Bates, nici Marion, nici detectivul Arbogast n-au coborit din masini pe usa din stinga, a soferului, ci, dimpotriva, pe cealalta usa? Si cind ati facut din aceasta observatie un mare mister si m-ati invitat sa gasesc singura explicatia, de am crezut ca o iau razna de la atita exces de gindire? Deci, domnule Cristian Tudor Popescu, am reusit, in sfirsit, sa elucidez misterul! I-am intrebat pe toti oamenii pe care i-am intilnit in drumurile mele. Si pe cunoscuti, si pe necunoscuti. Si, pina la urma, cineva, nu spun cine, persoana importanta, m-a lamurit: victimele criminalului din "Psycho" au coborit pe usa din dreapta pentru ca, daca ar fi coborit prin stinga, era nasol. Si nu in sensul ca ar fi dat coltul mai repede. Ci fiindca ar fi fost pusi in situatia penibila de a obtura cadrul si de a ne arata fundul, timp de 20 de secunde cit le-ar fi luat sa ocoleasca masina. Deci asta e, domnule Cristian Tudor Popescu. Si acum va las, ca tre’ sa fug la ora de psihoterapie, sa-mi rezolv trauma pe care mi-ati provocat-o dumneavoastra, fiind atit de misterios.

Dintr-un promo difuzat insistent pe Acasa TV, am aflat ca Lori isi reia emisiunea omonima si ca ii va avea invitati pe Romanita si pe Adrian Iovan. Stiind-o permanent muncita de curiozitati din zona sexuala, nu m-ar mira ca, la un moment dat, sa nu-si mai poata reprima impulsul de a-i intreba pe cei doi cum au conceput copilul pe care Romanita l-a pierdut, la scurta vreme dupa ce sotul ei a gaurit capul unui hot.

Simbata, adica pe 4 februarie, Antena 3 a difuzat un material titrat "Pregatiri de sarbatoare" si referitor la Valentine’s Day. Din el am aflat ca, in aceasta zi, nu e bine sa faci cadou sapun, ca sa nu interpreteze persoana in chestie ca ii sugerezi sa mai insiste pe igiena, ca nu-i bine sa faci cadou nici ceasuri, ca sa nu fie considerate o aluzie la lipsa de punctualitate, ca, daca daruiesti haine necorespunzatoare ca masura, e nasol si, nu in ultimul rind, ca inele n-au voie sa daruiasca, de Valentine’s Day, decit cei siguri pe sentimentele lor. Concluzia pe care-am tras-o eu, personal, in urma vizionarii acestui material, a fost ca isteria inimioarelor va fi anul acesta cu atit mai mare cu cit "pregatirile de sarbatoare" au inceput mai devreme. Si, cum televiziunile au inceput sa fie preocupate de subiect cu 10 zile inainte de marele eveniment, ma astept ca, de Valentine’s Day, politistii din intersectii sa fie imbracati in amorasi, iar presedintele Basescu sa ne tina, la miezul noptii, o cuvintare. Costumat - logic! - intr-o inima de turta dulce. Roz!


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.