Doua dintre cele mai frumoase vedete incalzesc luna februarie prin aparitii nud pe copertele revistelor din Romania. Prima e Aida Yespica, una din superbitatile cu care s-a afisat Adrian Mutu inainte de a se cuminti. Cealalta este Cristina Rus, fosta partenera a Andreei Banica in Blondy, care apare intr-un pictorial sub dus.

Aida Yespica, cea mai discreta si poate cea mai aratoasa dintre fostele amante ale lui Adrian Mutu, apare in editia de februarie a revistei Maxim in toata splendoarea cu care a inzestrat-o mama natura. Venezueleanca de 24 de ani - care acum traieste in Italia si se mandreste cu un CV in care se regaseste titlul de "Miss Amazonia" - e in fruntea inventarului cu "foste" ale lui Mutu pe care l-a intocmit Maxim si din care nu lipsesc - in imagini sugestive - Moran Atias, Catrinel Menghia, Anca Nicolae, Blu Cantrell, Diana Munteanu sau Laura Andresan.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.