In ciuda zvonurilor conform carora Tom Cruise si logodnica lui, Katie Holmes, si-au anulat nunta, un apropiat al celor doi a confirmat ca nu s-a schimbat nimic. Katie va deveni doamna Cruise imediat dupa nasterea copilului lor. Cele doua staruri ezita insa sa dezvaluie public ziua in care se va naste copilul lor si se pare ca le-au interzis tuturor cunoscutilor sa vorbeasca despre acest subiect. "Ei stiu cand se va naste copilul lor si ce sex va avea, dar sunt foarte zgarciti cu detaliile. Noi credem insa ca va fi baiat", spune prietenul cuplului.

Desi anul aceste se va naste primul lui copil natural, Tom nu uita de cei doi copii pe care i-a adoptat in perioada in care forma un cuplu cu Nicole Kidman. Tocmai de aceea, Tom impreuna cu logodnica sa au asistat la un meci de fotbal al fiicei actorului, Isabella, de 13 ani.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.