Pentru vedete vizitele la clinicile de chirurgie estetica au devenit la fel de frecvente ca vizitele la stomatolog, retusurile mai mici sau mai mari fiind considerate deja o datorie fata de job-ul lor. Primele care au trecut anul acesta pragul unor astfel de clinici si nu s-au sfiit s-o recunoasca au fost Cristina Rus, Raluca Zenga si Julia de la Sexxy. Se pregatesc Denisa de la Bambi si Oana Ionita.

OANA IONITA, fosta vedeta a rubricii noastre Meteo, e manechin de profesie si desi are dimensiuni perfecte Oana vrea o talie de viespe, sub 60 cm, care s-ar putea obtine prin indepartarea chirurgicala a ultimelor doua coaste. Frumoasa bruneta spune ca nu o sperie operatia, dar vrea ca inainte sa se asigure ca nu vor fi probleme de sanatate in timp. Oana a mai apelat la chirurgia estetica acum doi ani, atunci marindu-si bustul cu un numar, dupa ce a devenit Miss Playboy Romania. "M-am interesat si am aflat ca acesta e modul prin care se poate subtia talia. Nu se pune problema liposuctiei pentru ca eu sunt si asa foarte slaba. E o operatie care se face in cateva locuri la noi in tara si totdeauna a dat rezultate bune."

"Operatia implica riscuri pe termen lung"

"Operatia de costectomie nu este dificila, dar implica riscuri pe termen lung, a explicat pentru Libertatea doctor Marek Valcu. Ultimele coaste sunt flotante, nu se intalnesc pe linia mediana si pot fi eliminate relativ usor, schimbandu-se astfel dimensiunile custii toracice si implicit micsorandu-se talia. Pacienta va avea o convalescenta de cateva zile, dar organele interne sunt expuse leziunilor de tot felul pentru ca rolul acestor coaste este si de a proteja ficatul, splina, intestinele de loviri.

Devine o zona mai sensibila pe viata, astfel ca orice traumatism la volan sau in diverse alte situatii poate duce la leziuni grave ale ficatului, splinei sau intestinelor, cu risc foarte mare pentru viata pacientei. Operatia in sine nu este grea, dar trebuie luate in calcul toate aceste riscuri. Se poate obtine o talie foarte frumoasa, de viespe. Trebuie bine cantarit daca merita sa avem o talie mai subtire cu astfel de risc. Operatia trebuie facuta de un medic specialist in chirurgie toracica."

Dr. Marek Valcu, medic specialist, asistent universitar UMF "Carol Davila", vicepresedinte al Academiei Romane de Chirurgie Estetica:

Raluca si-a marit sanii pentru nunta

Frumoasa sotie a lui Walter Zenga se pregateste sa devina anul acesta mireasa. Evenimentul ce va avea loc in a doua parte a anului, dupa ce doamna Zenga isi va sustine examenul de licenta, este pregatit cu minutiozitate inca din primele zile ale anului.

Chiar de la cununia civila, Raluca a anuntat ca va purta la nunta o rochie simpla, dar decoltata, motiv pentru care a tinut sa aiba un bust mai generos decat cel cu care a inzestrat-o natura.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.