In SUA se zvoneste ca Britney Spears ar fi gravida a doua oara. Vedeta a fost surprinsa intr-un magazin din Malibu, mangaindu-si burtica. Martori ai scenei spun ca vedeta le-a explicat altor cumparatori ca "al doilea e pe drum".

Un apropiat al americancei a confirmat deja zvonul, sustinand ca Britney s-a comportat exact la fel din momentul in care a aflat prima oara ca va deveni mamica. Un alt motiv care sustine aceasta teorie este legat de proportiile la care Britney Spears le-a atins in doar doua luni. Din luna noiembrie si pana acum, ea a castigat in jur de zece kilograme, greutatea ei la ora actuala depasind 70 kg.

Saptamanalul american "National Enquirer" sustine ca mai exista o cauza a ingrasarii rapide a cantaretei. In ultima vreme, Britney este extrem de stresata din cauza escapadelor sotului ei, Kevin Federline.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.